top of page

OVER ONS

CHOCOLATERIE VEREECKE

AMBACHTELIJKE CHOCOLADE

Bij alles wat we doen staat kwaliteit voorop. Zo werken we enkel met top Belgische chocolade van Callebaut, aangevuld met de beste natuurlijke grondstoffen en staan we met ons eigen chocolade atelier en al onze medewerkers garant voor dagverse producten. 

B2B

Ook voor bedrijven hebben wij een aantrekkelijk en uitgebreid aanbod van ons assortiment chocolade-artikelen. 

De trend momenteel zijn de gepersonaliseerde pralines met naam en/of logo van het bedrijf, die reeds verkrijgbaar zijn vanaf een beperkte oplage van 15 stuks. Die kan u niet alleen inzetten bij het stijlvol ontvangen van bezoekers, ze kunnen in een leuke geschenkverpakking ook dienen als een origineel relatie- of eindejaarsgeschenk voor uw klanten.

Maar chocolade biedt uiteraard ook heel wat mogelijkheden bij het waarderen van uw eigen medewerkers.  Niemand blijft immers ongevoelig voor de zoete smaak van onze kwaliteitschocolade.

alexandre-brondino-b-F9K6DUq2I-unsplash.

COCOA HORIZONS FOUNDATION

De duurzame cacaobonen voor onze chocolade worden zo veel mogelijk rechtstreeks ingekocht bij de lokale boerengemeenschappen.

 

Op deze manier verdienen de boeren een eerlijke prijs voor hun oogst en kunnen zij de leefomstandigheden van duizenden cacaoboeren en hun families verbeteren. Samen met de Cocoa Horizons Foundation bieden we boeren toegang tot trainingsprogramma`s, financiële premies en landbouwgereedschappen. Daarnaast investeren we samen in vier gemeenschapspijlers: onderwijs, kinderbescherming, tewerkstelling van vrouwen en gezondheid. 

bottom of page